Zondag

Kindermiddag

Deze traditie gaan we terug brengen naar hoe het ooit was en hoort te zijn. Een supervette megatoffe retecoole ongelooflijke en interactieve Kindermiddag die z’n weerga niet kent in het Lampegat.

De beste DJ die maar te vinden is voor kids events. Een DJ’s die zich heeft toegelegd op het fenomeen KIDS-DJ !

DJ BEE maakte zijn naam als DJ van Disney XD, Jetix, telekids en Theater- en Summertours met de act DJUMBO.  Een echte gastheer die met zijn presentatie en muziek wel de aandacht van alle kids weet vast te houden.

Ook is er aan live-entertainment gedacht waar de kinderen van kunnen genieten waarna ze weer verder kunnen gaan met het hossen en dansen op de beats van DJ Bee.

Elk kind krijgt een GRATIS stempelkaart voor een zakje chips, lekkere limonade, een suikerspin of popcorn en nog wat lekkers als ze weer naar huis gaan. Let op, VOL = VOL!

Schuur open vanaf 13.00u. Vanaf 12.30 speciaal voor de kinderen van de spijkers eerder open!

Zondagavond

Een boer zegt “je moet hooien als de zon schijnt” en wij van D’n Schuur zeggen “je moet feesten als het Carnaval is”
Op deze zondagavond gaan we een geweldig feest bouwen met bekende artiesten uit Eindhoven en van Ver daar buiten. Een paar namen Heddewellus, Franky Boerenkamps en Danny canters zullen het podium betreden.
‘n knallend feest in de mooiste schuur die tijdens Carnaval in Eindhoven te vinden is …….. owh wacht het is d’n enigste. Dikke beats van Dj Bee zullen tussen de optredens van de artiesten de sfeer op gang houden en het geheel naar nog grotere hoogtes opzwepen.