Vrijdag

Vrijdag middag in D’n Schuur

Op vrijdagmiddag starten we de carnaval eerst voor alleen onze spijkers. Samen met hun hebben we D’n Schuur in elkaar gezet en hebben we met z’n allen naar dit geweldige moment toegewerkt. Daarvoor slaan we eerst een vaatje aan waar we met onze spijkers van gaan genieten om te vieren dat we er zijn want: Carnaval maak je samen.


Aansluitend gaan we verder met een mega live uitzending van Radio JND met hun Carnavalskraker-verkiezing. Vele live artiesten die elkaar in razend tempo op gaan volgen met daarbij de leukste gimmicks op ons megascherm in D’n Schuur. Alles afgewisseld met DJ’s, polonaises en dikke sfeer.

Stemmen op jouw favoriete carnavalskraker? Klik op het logo!

Lampegat Pride-92
Schuur ZA-11
De Vaste Clique-9

Vrijdag avond

Aansluitend gaan we D’n Schuur oprichten oftewel opblazen en dat gaan we doen met de hulp van de beste Blaaskapellen en Brass rockbands die we maar konden vinden.

 

Ook zijn we nog druk in onderhandeling met de grootste blaaskapel van de lage landen. Een kapel met ongelooflijk veel muzikanten die je weg zullen blazen en het dak van D’n Schuur eens goed gaan testen.


Wij hebben als een voorproefje gehad en nu twee weken later zijn we nog van slag door dit geweld.

 

Tijdens deze avond hebben we ook een geweldige band als intermezzo. Bekend van vele optredens door heel Nederland, de clash of the Coverbands en uiteraard ook vele optredens tijdens Carnaval in Lampegat. Natuurlijk niemand minder dan Noizz zal bij ons het podium bestijgen en D’n Schuur op zijn grondvesten laten schudden. Wie kent ze niet …… House of Pain met Jump around , de beste nummers van Kensington en uiteraard mag ook Brabant niet ontbreken.
al met al gaat deze avond ook 1 groot feest worden.