Vrijdag

Vrijdag middag in D’n Schuur

Op vrijdagmiddag gaan we het eerste uur carnaval  voor alleen onze spijkers. Wil je erbij zijn geef je dan op als spijker op onze sponsor pagina. Samen met hun hebben we D’n Schuur in elkaar gezet en hebben we met z’n allen naar dit geweldige moment toegewerkt. Daarvoor slaan we eerst een vaatje aan waar we met onze spijkers van gaan genieten om te vieren dat we er zijn want: Carnaval maak je samen.

Daarna barst het feest echt los, lekkere muziek, kapellekes en alle dingen die we tijdens het carnaval in Eindhoven normaal vinden. Is er geen plaats bij 3 uurkes vuraf dan hebben wij nog ruimte met volle bak ambiance .Zorg dat je erbij bent voor ook nog een gigantische act die zijn weerga niet kent.

Lampegat Pride-92
The mowhawk men echte Lampegatters met een eigen identiteit . ze zijn er altijd bij en ondersteuners van D'n Schuur.
De Vaste Clique-9

Vrijdag avond

  1. Bojumke leggen d'n beste basis vur het Lampegatse Carnaval krijg je op vrijdagavond In d'N Schuur. een lekkere Kom snert gaat perfect samen met een ijskoud glaasje bier. Uiteraard tijdens Carnaval in Eindhoven Lasmpegat. Betaalbaarste Carnaval in Lampegat Eindhoven vier je uiteraard in D'n Schuur. Carnaval vier je samen carnaval maak je samen carnaval vier je in Eindhoven

    D’n vrijdag avond is vur het Bojumke te leggen.

    Lekker een kommeke snert waarbij d’n urste kom door de enige echte stadsprins van het Lampegat uitgeschept zal worden.Voor iedereen een lekker bakje snert zolang de voorraad strekt.

 
Want de carnaval in Eindhoven kun je het beste beginnen met een goed gevulde maag met een goede bodem.